Преди малко повече от месец Румър Уилис и половинката ѝ Дерек

...
Преди малко повече от месец Румър Уилис и половинката ѝ Дерек
Коментари Харесай

Какво споделя Румър Уилис за раджането си

Преди малко повече от месец Румър Уилис и половинката ѝ Дерек Ричард станаха родители за първи път, посрещайки на бял свят щерка си Луета.
 Румър Уилис и Дерек Ричард Томас посрещнаха щерка си Луета
Брус Уилис и Деми Мур с нова роля в живота

Ново попълнение в фамилията

И тъй като знаем, че Румър е от хората, които не се свенят да споделят персонални неща, не се изненадваме от разкритията, които направи в подкаста Informed Pregnancy.

Румър Уилис роди на 18 април в дома си, обградена от половинката си, майка си Деми Мур и двете ѝ сестри - Талула и Скаут. Седмици преди този момент тя се е подготвяла за естествено раждане, като в огромния ден целия развой е бил следя от цеви.

Но при нея раждането се е развило извънредно бързо, като единствено за един час е получила от пет до 20 сантиметра разобличаване. Това е означавало, че Румър е трябвало бързо да се реалокира във ваната, където и да се случи раждането.

Но тогава дулата е забелязала, че водите ѝ още не са изтекли. Тогава дулата е предложила Румър Уилис сама да спука околоплодния мехур. И дъщерята на Брус Уилис безусловно е взела нещата в свои ръце.

" Можех изцяло да усещам този дребен мехур - усеща се като балон, цялостен с вода, само че с малко по-твърда обвивка. " И по този начин по сигнал на дулата при идната контракция е спукала околоплодния мехур с пръста си.
 Румър Уилис - искрено за бременността и проектите за фамилията си
Румър Уилис - искрено за бременността и проектите за фамилията си

Още по-бременна и секси

След този миг Уилис споделя, че цялото раждане се случи толкоз бързо, че даже не е съумяла да го осъзнае. Дулата и Дерек Ричард са посрещнали бебето, като то е било увито в пъпната шнур и се е наложила тяхната интервенция, пише Entertainment Tonight.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР